Nasze produkty
KOALA | Pulpa z Mango Alphonso 90%
MANGO ALPHONSO - to jedna z najbardziej wykwintnej, najdroższej odmiany. To owoc w klasie PREMIUM. Nie można jej porównywać z popularną, ekonomiczną jakością mango z odmiany KESAR.
KOALA - PULPA Z MANGO ALPHONSO jest jedwabista, gęsta naturalnie słodka. Ma świeży, intensywny smak. Idealny składnik napojów i koktajli, musów owocowych, lodów, ciast, a także sosów do sałat oraz innych dań wytrawnych.
SKŁADNIKI: Pulpa z mango, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU | średnia wartość odżywcza na 100 g:
• wartość energetyczna: 522 kJ | 122 kcal
• tłuszcze: 0,24g, w tym tłuszcze nasycone: 0,14 g
• węglowodany: 24,12 g | w tym cukry: 23,83 g
• błonnik: 0,35 g
• białko: 3,66 g
• sól: 0,17 g
MASA NETTO: 850 g
KRAJ POCHODZENIA: Indie
NIE ZAWIERA SKŁADNIKÓW GENETYCZNIE MODYFIKOWANYCH.
ODPOWIEDNI DLA WEGETARIAN ORAZ WEGAN.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: / PARTIA PRODUKCJI: DANE NA SPODZIE PUSZKI.
PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM MIEJSCU W TEMP.: OD 10C DO 300C.
PO OTWARCIU PRZEŁOŻYĆ DO INNEGO NACZYNIA I PRZECHOWYWAĆ W TEMP. OKOŁO 40C
PRODUKT NALEŻY SPOŻYĆ W CIĄGU MAX. 48 GODZIN OD OTWARCIA PUSZKI LUB NIEWYKORZYSTANĄ CZĘŚĆ PRODUKTU ZAMROZIĆ DO PÓŹNIEJSZEGO UŻYCIA.