Nasze produkty
VEG IN | Burger wegetariański z grzybami
Veg in | Burger wegetariański z grzybami Produkt warzywny ze zbilansowanej mieszanki białek roślinnych z czarnymi oliwkami i przyprawami. Idealna alternatywa dla hamburgerów pochodzenia zwierzęcego.
-Niskokaloryczne;
-Wysoka zawartość białka;
-Bez dodatków i konserwantów.
Łatwość w przygotowaniu jest dodatkowym atutem, gdy nie mamy dużo czasu na przygotowanie zrowego i bezmięsnego posiłku w naszej ulubionej wersji. Najlepiej smakuje obsmażony z obu stron na niewielkiej ilości oliwy z oliwek.
SKŁADNIKI: Woda, teksturowane białko pszenne (białko pszenne, mąka pszenna), grzyby (10,0%),
olej słonecznikowy, wyizolowane białko sojowe, gluten pszenny, sos sojowy (woda, soja, sól,
ocet buraczany), przyprawy, sól, cukier, drożdże i emulgator: metyloceluloza. Może zawierać
śladowe ilości: dwutlenku siarki, siarczynów. „[teksturowane białko pszenicy] UE”.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA: | 100 G | 80 G | (80)* |
Wartość energetyczna | 711 kJ / 170kcal | 569 kJ / 136 kcal | 7 % |
Tłuszcze | 7,8 g | 6,2 g | 9 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g | 0,7 g | 4 % |
Węglowodany | 4,0 g | 3,2 g | 1 % |
w tym cukry | 2,7 g | 2,2 g | 2 % |
Błonnik | 2,2 g | 1,8 g | 7 % |
Białko | 20 g | 16 g | 32 % |
Sól | 1,5 g | 1,2 g | 20 % |
PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM i CHŁODNYM MIEJSCU. PO OTWARCIU PRZECHOWYWAĆ W LODÓWCE (MAX 2 DNI). PRODUKT GOTOWY DO SPOŻYCIA.
Zawiera: soję, pszenicę.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych, nasion sezamu.
Termin przydatności do spozycia: 365 dni.
MASA NETTO: 160 g
KRAJ POCHODZENIA: Portugalia