Nasze produkty

VEG IN | Burger wegetariański z grzybami

VEG IN | Burger wegetariański z grzybami

Veg in | Burger wegetariański z grzybami Produkt warzywny ze zbilansowanej mieszanki białek roślinnych z czarnymi oliwkami i przyprawami.  Idealna alternatywa dla hamburgerów pochodzenia zwierzęcego.
-Niskokaloryczne;
-Wysoka zawartość białka;
-Bez dodatków i konserwantów.


Łatwość w przygotowaniu jest dodatkowym atutem, gdy nie mamy dużo czasu na przygotowanie zrowego i bezmięsnego posiłku w naszej ulubionej wersji. Najlepiej smakuje obsmażony z obu stron na niewielkiej ilości oliwy z oliwek.

SKŁADNIKI: Woda, teksturowane białko pszenne (białko pszenne, mąka pszenna), grzyby (10,0%),
olej słonecznikowy, wyizolowane białko sojowe, gluten pszenny, sos sojowy (woda, soja, sól,
ocet buraczany), przyprawy, sól, cukier, drożdże i emulgator: metyloceluloza. Może zawierać
śladowe ilości: dwutlenku siarki, siarczynów. „[teksturowane białko pszenicy] UE”.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA: 100 G   80 G  (80)*
Wartość energetyczna 711 kJ / 170kcal 569 kJ / 136 kcal 7 %
Tłuszcze 7,8 g 6,2 g 9 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,9 g 0,7 g 4 %
Węglowodany 4,0 g 3,2 g 1 %
w tym cukry 2,7 g 2,2 g 2 %
Błonnik 2,2 g 1,8 g 7 %
Białko 20 g 16 g 32 %
Sól 1,5 g 1,2 g 20 %

PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM i CHŁODNYM MIEJSCU. PO OTWARCIU PRZECHOWYWAĆ W LODÓWCE (MAX 2 DNI). PRODUKT GOTOWY DO SPOŻYCIA. 

Zawiera: soję, pszenicę.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych, nasion sezamu.

Termin przydatności do spozycia: 365 dni. 

MASA NETTO: 160 g
KRAJ POCHODZENIA: Portugalia