Nasze produkty

VEG IN | Wegańska kiełbasa

VEG IN | Wegańska kiełbasa

Veg in | Wegańska kiełbasa to produkt roślinny, wytworzony z białek,. Roślinna alternatywa bez rezygnacji z tradycyjnych smaków.
Idealny do przyrządzania dań gorących i zimnych.
- Idealne dla wegetariańskich;
- Wysoka zawartość białka;
- Bez wzmacniaczy smaku.

Przechowywanie w temperaturze pokojowej. Gotowy do jedzenia. Proponujemy obsmażyć na patelni z odrobiną oliwy z oliwek na złoty kolor z obu stron.

SKŁADNIKI: Woda, wino (zawiera siarczyny), teksturowane białko pszenicy (białko pszenicy, mąka pszenna), izolowane białko sojowe, teksturowane białko sojowe, pasta z czerwonej papryki (czerwona papryka, sól), pasta czosnkowa (czosnek, sól), gluten pszenny, oliwa z oliwek, papryka czerwona, sól, przyprawy i naturalny dym. Może zawierać śladowe ilośći dwutlenku siarki. „[teksturowane białko pszenicy] UE”.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA: 100 G   25 G  (25)*
Wartość energetyczna 700kJ / 166Kcal 175kJ / 42Kcal 2%
Tłuszcze 5,0g 1,2g 2%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,8g 0,2g 1%
Węglowodany 5,2g 1,3g 1%
w tym cukry 2,1g 0,5g 1%
Błonnik 2,0g 0,5g 2%
Białko 24g 6,1g 12%
Sól 2,9g 0,73g 12%

PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM i CHŁODNYM MIEJSCU. PO OTWARCIU PRZECHOWYWAC W LODÓWCE (MAX 2 DNI).  

Alergeny: soja, pszenica, siarczyny. Może zawierać śladowe ilości: dwutlenku siarki. Osłonka syntetyczna nie jadalna. 

Termin przydatności do spozycia: 365 dni. 

MASA NETTO: 200 g
KRAJ POCHODZENIA: Portugalia